Customization

system-customization.jpg

Het kan natuurlijk altijd voorkomen dat de functionaliteit die u wenst niet beschikbaar is, in dat geval is er de mogelijkheid tot het realiseren van een maatwerk oplossing. Omdat er gebruik wordt gemaakt van Open-Source software is vrijwel alle code in de @COM Business Manager aan te passen op uw wensen dus vrijwel al uw wensen zijn realiseerbaar.

 
@COM Macro Engine

Hoe complexer uw wens, hoe meer expertise en tijd er vereist is om dit te realiseren.
Die expertise die hebben wij, maar die hoeft niet direct heel kostbaar te zijn. De @COM Business Manager heeft namelijk de @COM Macro Engine. Een gestandariseerde oplossing waarmee eenvoudig handeling op uw computer kunnen worden geautomatiseerd bij inkomende of uitgaande oproepen op uw toestel.

 
Application Programming Interface (API)

De @COM Business Manager is voorzien van een Application Programming Interface, oftewel API. Bent u zelf een software ontwikkelaar dan kunt u middels deze API zelf een koppeling maken met de @COM Business Manager.

 
Maatwerk procedure

Wilt u echter iets heel specials dan kunnen wij dit voor u op maat ontwikkelen, hiervoor is een speciale maatwerk procedure beschreven op de onderliggende pagina.

 
Zelf ontwikkelen

Heeft u de Open-Source variant van de @COM Business Manager dan kunt u natuurlijk ook zelf uw eigen oplossingen in de @COM Business Manager ontwikkelen. Voor meer informatie over de Open-Source variant van de @COM Business Manager, klik hier.