Call Center Wallboard

applications-users-acd-wallboard.jpg

The @COM Call Center Wallboard is a web-based application displaying important statistics about your Call Center in a graphical overview of simple text format. Its purpose is to monitor the queue statistics and request agents to add themselves to the queue when the hold-time increases.
Usually the Call Center Wallboard is displayed on big LCD screen using a simple PC that runs this web-based wallboard in a browser. Obviously, it is also possible to open the wallboard from any other browser.
There are three different types of Call Center&vWallboards:

 
Het geavanceerde Call Center wallboard

Dit geavanceerde wallboard voorziet in een duidelijke grafische weergave van de status van maximaal 7 wachtrijen tegelijk maar kan ook de status van agenten in een apart venster tonen! Het wallboard geeft indien nodig middels duidelijke kleuren aan welk onderdeel van een Call Center omgeving extra aandacht vereist en kan ook een gehele wachtrij laten oplichten/knipperen indien bepaalde drempelwaarden worden overschreven. Het wallboard is eenvoudig te configureren en de volgorde van de getoonde wachtrijen kan via drag & drop simpel worden aangepast. 

NB: beschikbaar sinds software versie SMR.1.3.1312 en is sinds SMR.1.3.1448 het standaard wallboard.

 
Het simpele Call Center wallboard  applications-users-acd-wallboard-simple.jpg

Dit simpele Call Canter wallboard is de voorloper van het huidige Call Center wallboard maar is nog steeds beschikbaar omdat het beter leesbaar is op grotere afstanden. Het voorziet echter niet in het tonen van de statussen van agenten of meerdere wachtrijen tegelijkertijd.

 

De web-based API voor Call Center wallboard data

Er is ook een web-based Application Programming Interface (API) beschikbaar voor beheerders die bijvoorbeeld op hun eigen webpagina's de status van de wachtrij willen tonen. Deze API geeft alle ruwe informatie in platte tekst door zodat u zelf een op maat gemaakte oplossing kunt ontwikkelen. Mocht u hierbij assistentie nodig hebben of wenst u deze functionaliteit maar heeft uzelf niet de kennis, neem dan contact op met uw reseller (Zie ook onze Maatwerk pagina).

 pdf-icon-brochure.jpgpdf-icon-download.jpg