Toestellen

phones.jpgOf het nu gaat om hardphones of softphones, VoIP-toestellen zijn er in vele uitvoeringen. Welk toestel het meest geschikt is voor uw organisatie, hangt af van een aantal factoren. Onze @COM-consultants kennen die factoren, kunnen het verschil tussen de diverse toestellen moeiteloos uitleggen én adviseren u graag welk toestel uiteindelijk het beste past bij uw wensen en eisen.

Systeem toestellen

Voor de toestellen in de kantooromgeving wordt nog altijd gevraagd om een degelijk toestel voor op het bureau.
Hiervoor hebben wij een aantal type toestellen van verschillende fabrikanten voor u geselecteerd.
Meer informatie

Analoge apparatuur

In uw kantooromgeving zijn wellicht nog analoge apparaten aanwezig. Faxen, frankeermachines of simpele analoge toestellen. Speciaal voor deze apparatuur kunnen analoge gateways worden gebruikt.
Meer informatie

IP DECT

In bepaalde kantooromgevingen kan het handig zijn om gebruik te maken van draadloze toestellen. Voor grootschalig gebruik kan hiervoor het beste IP DECT worden gebruikt. Hiervoor worden meerdere zenders gebruikt die als één systeem worden beschouwd. Zelfs over meerdere locaties kunt u gebruik maken van hetzelfde toestel.
Meer informatie

Soft phones

Soft phones zijn softwarematige toestellen die u op uw laptop of PC kunt gebruiken. Dit kan handig zijn als u onderweg bent in bijvoorbeeld hotels. Sommige softphones bieden zelfs de mogelijkheid om het @COM Centraal Telefoonboek te raadplegen.
Meer informatie

Voice over WiFi

In veel kantooromgevingen is een WiFi omgeving niet meer weg te denken. Staat u op het punt om uw WiFi omgeving te vervangen of juist in te richten, dan kunt u overwegen om uw WiFi omgeving zo in te richten dat Voice toepassingen ook mogelijk zijn. U kunt hierbij denken aan apps op uw smartphone die zich kan registreren op de @COM Business Manager.
Meer informatie