Mogelijkheden van de @COM

Alle @COM producten bieden vele mogelijkheden om uw telefonie wensen te vervullen.
Met name onze @COM Business Manager levert daarbij een groot scala aan telefonie-functionaliteit aangevuld met geïntegreerde netwerk-functies om te kunnen functioneren zonder afhankelijk te zijn servers beheerd door derden.
De telefonie functies zijn zeer uitgebreid en kunnen worden aangevuld met verschillende desktop en web-based applicaties om een nog uitgebreider pakket aan mogelijkheden te kunnen bieden. In combinatie met de vele verschillende merken SIP toestellen op de markt, biedt de @COM Business Manager voor een ieder wat wils. En door connectiviteit met vele publieke telefonie aanbieders bent u ook niet gebonden aan een specifieke aanbieder,
u heeft volledige vrijheid in uw keuze!

Wilt u speciale oplossingen?
Wat de @COM Business Manager nog sterker maakt, is de mogelijkheid om binnen een gestandaardiseerde omgeving toch maatwerk oplossingen te kunnen bieden. Middels onze zogenaamde "custom-scripts" kunnen we vele maatwerk oplossingen realiseren zonder ook maar een stukje van de source-code van het systeem te hoeven aanpassen.
Voor CTI intergratie's geldt hetzelfde; de  "Macro-Engine" functie van de @COM CTI Client geeft u de flexibiliteit om met vrijwel elke CRM pakket een koppeling te realiseren. Zo heeft de voordelen van de stabiliteit van een goed getest en gestandaardiseerd platform, terwijl u tevens kunt genieten van de voordelen van een maatwerk oplossing.

Wilt u toch meer dan onze standaard biedt?
Dan kunnen wij voor u ook uitgebreide maatwerk oplossingen leveren. Voorbeelden hiervan zijn de @COM System Alert, de @COM CTI Server, de @COM Connect en de @COM Reporting Server.


Lees meer over de mogelijkheden door de klikken op de menu opties rechts van deze tekst.