@COM Single Sign On

applications-users-single-sign-on.jpgDe @COM Single Sign On is een applicatie welke automatisch uw flexwerk-extensie zal inloggen op het systeem toestel dat staat naast uw Windows werkstation waarop u inlogt. U hoeft dus niet twee keer in te loggen op zowel het toestel als het werkstation.

Hoe werkt het?

Als een gebruiker inlogt op zijn of haar Microsoft Windows netwerk wordt een geautomatiseerd bericht verzonden naar de @COM Business Manager met het verzoek om het toestel naast het gebruikte werkstation in te loggen. In de @COM Business Manager is een lijst met toestellen en bijbehorende werkstations bekend, zodat de @COM Business Manager precies weet op welk toestel de flexwerker ingelogd dient te worden. Is het werkstation niet bekend dan zal na het inloggen de applicatie vragen op welk toestel u wenst in te loggen.

Aanvullend kan ook de flexwerk-extensie automatisch worden uitgelogd zodra u uitlogt op uw werkstation. Tevens is deze oplossing ook geschikt om gebruikt te worden op zowel "thin-" als "fat-clients" (RDP/Citrix)

Flexwerken en Active Directory Synchronisatie

Deze functionaliteit werkt in combinatie met de @COM Flexwerken functie en kan nog krachtiger worden gemaakt door deze te combineren met de functie @COM Active Directory Synchronisatie. Indien u de meest flexibele en eenvoudigste oplossing zoekt dan is deze combinatie een echte "must-have" voor u!