Snom 3xx accessoires

Snom heeft een breed assortiment aan accessoires in hun productlijn opgenomen. Deze Snom accessoires zorgen voor nog meer mogelijkheden en combinaties met de verschillende Snom toestellen.

Beschikbare accessoires

phones-system-snom3xx-keymodule.pngSnom keymodule
Met deze extra keymodule kunt u uw Snom 320, 360 en 370 toestel uitbreiden met 42 extra programmeerbare toetsen. U kunt maximaal 3 keymodules aansluiten per toestel waardoor u dus in totaal met 126 extra programmeerbare toetsen kunt uitbreiden.
NB: Op de Snom 320 is uitsluitend één extra module mogelijk!

 

phones-system-snom-klarvoice.jpgSnom Klar Voice
Deze handset kan zeer snel en gemakkelijk worden aangesloten op ieder Snom toestel in het @COM assortiment. De "KlarVoice" heeft een wideband frequentiebereik dat zorgt voor een kraakhelder geluid tijdens het bellen en is speciaal bedoeld voor gebruik in combinatie met de G722 codec.

 

phones-system-snom-vstand.jpgSnom HAF 300
Deze haakse steun is speciaal ontwikkeld voor het Snom 300 toestel. Eenvoudig te monteren en gemakkelijk in gebruik. Deze en nog vele andere accessoires bestelt u snel en gemakkelijk via @COM.

 

phones-system-snom-boxen.jpgSnom microfoonset voor Snom meeting point
De Snom mircofoonset is handig voor meetings met meerdere personen, het geluid is kraakhelder en het systeem is zeer gebruiksvriendelijk en gemakkelijk in gebruik.

 

phones-system-snom-headset-adapter.jpgEHS Snom adapter
Deze adapter is speciaal ontwikkeld voor gesprekken aannemen/verbreken vanaf "EHS Ready" headsets.

Let op: Voor Snom 300 toestellen dient het MAC van het toestel te beginnen met 00041328XXXX.