Over @COM

@COM top banner

@COM producten zijn gericht op telefonie-oplossingen voor de zakelijke markt. Het meest bekende product uit de @COM familie is de @COM Business Manager telefooncentrale, waarover dan ook het grootste deel van deze website zal gaan.

De @COM ontwikkeling is in 2004 opgestart door het toenmalige Trends Telematics BV welke tegenwoordig de naam Trends ICT hanteert. Het was de wens van haar klanten die ertoe leidde dat er gezocht werd naar een oplossing waarmee Trends ICT meer op maat gemaakte oplossingen kon bieden. Standaard oplossingen van de grotere merken bleken namelijk niet flexibel genoeg, en het bespreken van maatwerk was vaak geen reƫle optie. Zo was het plan gesmeden om een eigen telefoonoplossing te gaan ontwikkelen die aan al deze eisen voldeed.

Het product heette oorspronkelijk de "TIP Server", afkorting voor "Trends IP Server", maar deze naam werd later aangepast naar de "@COM Business Manager". Het product kon flexibel ingezet te kunnen worden voor allerlei toepassingen waarvan de meeste vandaag de dag nog steeds geleverd worden. De verscheidenheid in het aantal toepassingen leidde tot verschillende varianten van het product, hierdoor is de @COM product familie ontstaan welke al enkele gestandaardiseerde oplossingen biedt, zoals de "@COM Business Manager", de "@COM System Alert", "de @COM Connect" (ook wel AsteriskConnect genoemd), en de "@COM Report Server".

atcom-globe.jpgWij zullen in de verschillende pagina's op deze website dieper ingaan op de mogelijkheden van de @COM oplossingen.