@COM Call Button

applications-users-cti-client.pngDe @COM Call-button is een onderdeel van de @COM CTI Client en biedt u de mogelijkheid biedt om elk telefoonnummer dat u kunt kopiëren naar uw Windows Klembord te bellen door eenvoudig het nummer te selecteren en daarna een voorgeprogrammeerde toets (meestal de PAUZE toets) in te toetsen.

Naast telefoonnummers kan deze applicatie ook mail-adressen herkennen en zo de persoon bellen die gekoppeld is aan een mail-adres. Voorwaarde is wel dat het mail adres van de persoon ook bekend is binnen de @COM Business Manager.
Er is zelf een filter ingebouwd waardoor u contactpersonen vermeld in de Microsoft Skype for Business applicatie direct kunt aankiezen. Support voor nog meer applicaties zal spoedig volgen, contacteer ons als u meer wenst te weten. 

Dankzij een slim algoritme is de @COM Call Button in staat om bijna elke telefoonnummer te converteren naar een voor uw toestel aankiesbaar formaat. Dus of er nu staat; "7420260", "0107420260", "+31 (10) 7420260", "0031107420260" of "+31 10 7420260" het maakt niet uit, de applicatie zal het nummer automatisch omzetten naar het correcte formaat om op uw toestel dit telefoonnummer aan te kiezen.

Web-based API

Wilt u zelf "call-buttons" ontwikkelen in uw applicatie of website, ook dat kan!
Middels de geïntegreerde Web-based API op de @COM Business Manager kunnen uw of onze ontwikkelaars vrij eenvoudig deze functionaliteit toevoegen.
Klik hier voor meer informatie.