Maatwerk

system-customization.jpgHet kan natuurlijk altijd voorkomen dat de functionaliteit die u wenst niet beschikbaar is, in dat geval is er de mogelijkheid tot het realiseren van een maatwerk oplossing. Omdat er gebruik wordt gemaakt van Open-Source software is vrijwel iedere code in de @COM Business Manager aan te passen aan uw wensen dus vrijwel alles is realiseerbaar.

 
@COM Macro Engine (ACME)

Hoe complexer uw wens, hoe meer expertise en tijd er vereist is om dit te realiseren.
Die expertise die hebben wij, maar die hoeft niet direct heel kostbaar te zijn. De @COM Business Manager heeft namelijk de @COM Macro Engine. Dit is een gestandariseerde oplossing waarmee eenvoudig handelingen op uw computer kunnen worden geautomatiseerd bij inkomende of uitgaande oproepen op uw toestel.

 
Application Programming Interface (API)

De @COM Business Manager is voorzien van een Application Programming Interface, oftewel API. Bent u zelf een software ontwikkelaar dan kunt u middels deze API zelf een koppeling maken met de @COM Business Manager.

 
Maatwerk procedure

Wilt u echter iets heel speciaals dan kunnen wij dit voor u op maat ontwikkelen, hiervoor is een speciale maatwerk procedure beschreven op de onderliggende pagina.

 
Zelf ontwikkelen

Het zou kunnen dat u speciale wensen heeft om uw telefonie-systeem te koppelen aan uw eigen CRM omgeving en dat u dit liever met uw eigen ontwikkelaars wilt doen. Dit is uiteraard mogelijk en daarom hebben wij de Open-Source @COM CTI Server ontwikkeld welke u een snelle opstap biedt voor het realiseren van een dergelijke koppeling.

In vrijwel alle gevallen is de @COM CTI Server in combinatie met wellicht nog een paar andere maatwerk opties zoals de @COM Custom-scripts of de @COM Macro Engine afdoende om aan uw wensen te voldoen. Heeft u toch nog veel verdere gaande wensen dan kunnen de sources van de @COM Business Manager zelf ook worden aangepast. Dit vereist wel diepgaande kennis van uw medewerkers in de @COM Business Manager en onderliggende software, en resulteert in het feit dat updates niet meer op de standaard wijze kunnen worden ingezet. Deze mogelijkheid is dan ook alleen weggelegd voor de "hard-core ontwikkelaars" onder ons en derhalve erg ongebruikelijk. Toch bieden wij hiervoor wel de mogelijkheid wanneer u dit echt zou willen. Voor meer informatie over deze "Open-Source variant" van de @COM Business Manager klik hier.