Issue-Tracking Systeem

Elke software oplossing heeft zijn problemen, dat is onmogelijk te voorkomen wanneer je de oplossing ook nog betaalbaar en up-to-date wilt houden. De @COM Software kent ook zijn problemen en daar maken wij geen geheim van! We geven u zelfs toegang tot onze @COM Issue-Tracker waarin we alle verstoringen (bugs), maar ook openstaande feature- en change-requests, laten zien. Wij doen dit omdat we geloven in de gedachte achter Open-Source software, en omdat we open en transparant willen zijn richting onze klanten en resellers. Op deze manier proberen we te bereiken dat u meer vertrouwen in ons product zult hebben, immers eerlijkheid duurt het langst.

Kijkt u daarom gerust rond in onze @COM Issue-Tracker. Het systeem dat continue door onze ontwikkelaars wordt gebruikt om de stand van zaken met betrekking tot @COM ontwikkelingen goed bij te kunnen houden. Maar wees wel gewaarschuwd, en schrik niet van de hoeveelheid bugs of meldingen die misschien wel heel ernstig lijken te zijn. Want meestal betreffen dit meldingen die alleen voorkomen in hele specifieke gevallen. Iets soortgelijks zou u ook zien als u mocht kijken in de keuken van Apple, Microsoft, Phillips, of vele andere merken. En is hun software zo slecht? Nee natuurlijk niet, en dat is ook waarom de meeste @COM gebruikers dan ook niets merken van de vele meldingen die u in onze @COM Issue-Tracker tegen komt.

Ten slotte willen we u laten weten dat alle meldingen met betrekking tot de beveiliging van het systeem niet zichtbaar voor u zijn. Deze meldingen worden niet gepubliceerd om te voorkomen dat informatie over een mogelijk beveiligingslek in de verkeerde handen valt. Wij gaan er vanuit dat u hier alle begrip voor zult hebben.

Klik hier om naar de @COM Issue-Tracker te gaan..