@COM Personal Call Manager App

De @COM Personal Call Manager App (Afgekort PCM App) is een GRATIS add-on voor de web-based @COM Personal Call Manager v2 (Afgekort PCM). De @COM Personal Call Manager v2 kun je uiteraard al prima gebruiken op een mobiel toestel door deze te open in ingebouwde web-browser, maar deze App biedt een verdere integratie met je mobiel of tablet waardoor een Vast-Mobiel oplossing wordt gerealiseerd met unieke eigenschappen. Alle features aanwezig in de @COM Personal Call Manager v2 zijn uiteraard ook ook aanwezig in de PCM App maar worden verrijkt met de volgende extra functies:

PCM App extra functies;
  • Benaderen van je persoonlijke contactpersonen in je mobiel of tablet waarop de PCM App draait. (1,3)
  • Doorgeven aan de @COM Business Manager of je telefonisch in gesprek bent op je mobiele telefoon waardoor je mobiele telefoon nog beter wordt geïntegreerd. (1,3)
  • Keuze om te bepalen of je een nummer wilt bellen via de @COM Business Manager of via je eigen mobile provider. (2,3)

OPMERKINGEN

(1) Vanwege privacy redenen kun je deze functie in de App zelf aan- of uitschakelen.
De PCM App zal alleen maar het telefoonnummer dat je wilt bellen, of dat je in gesprek bent of niet doorgeven aan de @COM Business Manager. Met wie je belt wordt, of dat je hebt gebeld, wordt niet vastgelegd wanneer je niet belt via de @COM Business Manager. Voor meer informatie, zie ook onze Privacy Policy.

(2) Wanneer men gebruik maakt van een mobiel toestel en zich in het buitenland bevindt, dan kunnen er wel kosten aan zijn verbonden voor de gebruiker van de PCM omdat inkomende oproepen dan niet altijd gratis zijn voor de ontvanger. Ook zullen er kosten in rekening worden gebracht door de mobiele provider wanneer men ervoor kiest om uit te bellen via de mobiele provider.

(3) Deze functie vereist de aanvullende "Call Control" licentie. De "Call Control" licentie bestond al in de @COM Business Manager v1.3 maar is langgeleden al vervangen voor de @COM CTI Level licenties. In de @COM Business Manager v2 is de "Call Control" licentie weer opnieuw in gebruik genomen, maar nu wel met een geheel ander doel. 

(4) De @COM Personal Call Manager v2 is alleen beschikbaar op een @COM Business Manager v2 met een softwareversie hoger dan SMR.2.87.127!