@COM Maatwerk rapportages

applications-managers-reporting-monitor-custom.jpgZit de rapportage van uw keuze niet in onze standaard pakketten? 
Geen nood! Via de maatwerk rapportage mogelijkheid kunnen wij speciaal voor uw organisatie rapportages op maat maken welke u daarna zo vaak als u wenst kunt uitdraaien. Of het nu een overzicht van de meest gemaakte keuzes in een Automated Attendant keuze menu is of een staafdiagram met daarin de meest aangekozen netnummers. De @COM Business Manager houdt in haar databases heel veel gegevens bij dus een maatrapport voor u is vrijwel altijd te maken. 

De volgende maatwerk mogelijkheden zijn voorhanden:

 
Ruwe data exports

Als u handig bent met bijvoorbeeld Microsoft Excel en gewend bent om ruwe data te verwerken kunt u ook uw eigen rapporten bouwen middels de meegeleverde ruwe data rapportages. Deze rapportages bevatten een CSV bestand met daarin alle informatie uit zowel de CDR als ACD interne databases. Aan de hand van deze ruwe data kunt u dan uw eigen rapporten bouwen. 

 
Maatwerk rapportage laten maken

Bent u geen expert in het maken van eigen rapportages dan kunnen wij dit ook voor u doen. Middels de krachtige SAP Crystal Reports engine geïntegreerd in de @COM Business Manager kunnen wij de meest uitgebreide en denkbare rapportages voor u bouwen. De "sky is the limit" zolang natuurlijk de gegevens wel worden vastgelegd in onze interne database, maar dat zit wel goed want de @COM Business Manager maakt gebruik van eigen op maat gemaakte logboeken die veel meer gegevens registreren dan de standaard Asterisk rapportages. 

 
Zelf maatwerk rapportages maken met SAP Crystal Reports XI

Als u bekend bent met SAP Crystal Reports XI dan heeft u het voordeel dat u zelf uw eigen maatwerk rapportages zou kunnen maken. U dient echter wel minimaal de "Expert-training" van de @COM Business Manager te hebben gevolgd waarna u toegang kunt krijgen tot de vereiste onderdelen van de @COM Business Manager. Na een korte aanvullende training over de ins- en outs van de @COM Reporting Engine kunt u vervolgens zelf aan de slag gaan. 

 
Uw eigen rapportage-tool maken middels onze web-based API

Bent u zelf een software ontwikkelaar dan kunt u middels onze web-based API gegevens uit de interne databases opvragen en daarna opslaan in uw eigen databases. Op deze manier kunt u dus zelf rapportages maken op basis van de gegevens in uw eigen database. De interne databases zijn echter niet direct benaderbaar. De reden hiervoor is dat we de stabiliteit van het systeem moeten kunnen waarborgen. Dit is echter niet mogelijk als de databases druk bezig zouden zijn met het verwerken van grote hoeveelheden data als gevolg van opdrachten die deze heeft ontvangen van een externe applicatie.

 

Wilt u meer informatie over maatwerk rapportages, neemt u dan contact op met uw reseller.