Flexwerken

system-features-flexworking.jpgDat in een organisatie tegenwoordig veel werknemers parttime werken, geregeld thuiswerken of over een flexibele werkplek beschikken, wil niet zeggen dat er concessies moeten worden gedaan aan de bereikbaarheid en de communicatieve mogelijkheden van deze werknemers. Dat hoeft ook zeker niet. De softwaremodule @COM Flexworking is ontwikkeld vanuit de behoefte van de markt tot optimale flexibiliteit van de talloze vormen van flexwerken.

Waarom @COM Flexworking?
@COM Flexworking software van @COM Business Manager is gericht op optimale bereikbaarheid van flexwerkers binnen dynamische organisaties. Werknemers zonder eigen vaste werkplek moeten immers bereikbaar zijn voor collega’s, maar zeker ook voor hun relaties. Door iedere werknemer een
eigen telefoonnummer toe te kennen is hij/zij toch uitstekend bereikbaar voor zijn of haar omgeving. Waar dan ook, wanneer dan ook.
Zo kunnen ruimte en mogelijkheden binnen uw organisatie zo efficiënt mogelijk worden benut en bespaart u aanzienlijk op uw operationele kosten.

Hoe werkt het?
Een werknemer kan op ieder telefoontoestel inloggen met zijn eigen unieke code. Na het inloggen is de medewerker via zijn eigen telefoonnummer bereikbaar en verkrijgt deze ook de ‘rechten’ om bepaalde nummers te kunnen kiezen. Het is niet vereist eerst uit te loggen.
Dit kan namelijk ook automatisch door per medewerker een tijdstip in te geven waarop deze dient te worden uitgelogd. De medewerker kan echter ook zonder eerst uit te loggen op een ander toestel inloggen.
Hierdoor wordt deze automatisch afgemeld op het andere toestel. Indien gewenst kan de medewerker zijn eigen doorkiesnummer, het hoofdnummer van de organisatie of geen nummer meezenden bij uitgaande gesprekken.

Voordelen op een rij
• Optimale bereikbaarheid flexwerkers
• Optimaal gebruik werkplekken
• Aanzienlijke kostenbesparingen

pdf-icon-brochure.jpgpdf-icon-download.jpg