BACK

Waarom @COM?

Waarom zou u kiezen voor een @COM Business Manager?
Wij geven u alvast 10 redenen:

1. Lagere beheerkosten
Met de gebruiksvriendelijke beheersoftware van @COM Business Manager kunt u het platform zelf op afstand of op locatie (laten) beheren, zonder daarbij eventueel externe hulp in te hoeven roepen. Beheerders kunnen voor de functies gespreksroutering, extensiebeheer, voicemail, e-mail en internet gebruikmaken van één @COM Web beheerinterface. 

2. Lagere verkeerskosten
Met de systemen van @COM Business Manager kunt u spraakverkeer verzenden en ontvangen via internet of een eigen Virtual Private Network (VPN). Daardoor kunnen de kosten van interlokale gesprekken tussen verschillende vestigingen aanzienlijk worden gereduceerd. Ook het gebruik van SIP Provider biedt u de mogelijkheid om telefoongesprekken te voeren voor veel lagere kosten.

3. Eén telefonieoplossing voor meerdere bedrijfslokaties of afdelingen
Met meer @COM systemen op meerdere vestigingen, kunt u gebruik maken van het geïntegreerde ‘dialing plan’. Klanten worden automatisch doorgeschakeld naar de juiste groep of persoon. Zo lijkt het alsof medewerkers op de diverse locaties gebruik maken van één centraal systeem.

4. Integratie met uw CRM
@COM Business Manager biedt naadloze koppelingsmogelijkheden met uw Customer Relationship Managementsysteem (CRM) middels flexibel op maat te maken software. Maar ook de geintegreerde applicaties zoals de @COM Personal Call Manager, @COM Callbutton en de @COM Agent applicatie maken u het werken stukken gemakkelijker. 

5. Vrijwel onbeperk uitbreidbaar
Elk systeem is uitgerust met standaard telefoniefunctionaliteiten. Maar deze is uitbreidbaar met opties voor voicemail, automatische telefoniste menu's met een onbeperkt aantal menu niveaus, automatic call distribution (ACD) en gespreksregistratie. U kunt met het systeem dus klein beginnen en later uitbreiden tot de maximale grenzen van het systeem. 

6. Alle bedrijfsgroottes
De producten uit de @COM familie kunnen worden geïmplementeerd bij bedrijven en instellingen van uiteenlopende groottes. Meerdere systemen kunnen via één netwerk met elkaar worden verbonden. Hierbij maakt het niet uit of de systemen in het netwerk zich op één locatie, in een campusomgeving of op meerdere locaties verspreid over de wereld bevinden. VoIP-technologie koppelt ze aan elkaar. De @COM Business Manager is derhalve een voordelig en uiterst laagdrempelig instapsysteem dat op vele manieren eenvoudig kan worden uitgebreid.

7. Altijd up-to-date
De ontwikkeling van de @COM Business Manager staat niet stil en daarom zijn updates regelmatig beschikbaar. Deze updates verhelpen niet alleen storingen aan het systeem maar voegen ook nieuwe functionaliteit toe. U kunt uw systeem hierdoor gemakkelijk up-to-date houden en voorzien van de laatste nieuwe ontwikkelingen op het gebied van IP telefonie. 

8. Meetbare gegevens via rapportages
Volledig individueel en collectief overzicht van allerlei telefoniegegevens als aantal, type en duur.

9. Thuiswerken
Eenvoudig thuiswerkers aan te sluiten op het bedrijfstelefonienetwerk.

10. Altijd juiste oplossing middels maatwerk mogelijkheid
Uw speciale wensen vrijwel altijd realiseerbaar, dus voor elke situatie altijd de juiste oplossing.


Onze partners

Stuur een e-mail

voor meer informatie

mail